Диски KOSEI K3 FINE

KOSEI K3 FINE
Радиус
Ширина
PCD1
PCD2
ET
CB
Кол-во
Цена
14
6
4x98
28
73.1
4
2200.00
Купить
17
7
5x100
5x114.3
36
0
4
3325.00
Купить
18
7.5
5x114.3
35
0
4
3750.00
Купить
19
8.5
5x114.3
30
0
4
4175.00
Купить