Диски MARCELLO AIM-249 AM/B

MARCELLO AIM-249 AM/B
Радиус
Ширина
PCD1
PCD2
ET
CB
Кол-во
Цена
15
6.5
4x114.3
38
0
4
1700.00
Купить